Засвітився прототип італійського кросовера Ferrari Purosangue (Фото)

Нові кадри прототипу кросовера з Італії з’явилися у Мережі. Автомобіль Ferrari Purosangue закамуфльований, тому розглянути всі дрібні подробиці не вдалося, але дещо все ж таки стало відомо.

Відома компанія Ferrari почала тестувати автомобіль Ferrari Purosangue. Прототип відразу засвітився в Мережі. Уважні шанувальники змогли помітити, що виробник знову вирішив використовувати кузов Maserati Levante.

Але здивувало шанувальників навіть не це, а зовнішній вигляд кросовера. З якихось причин він був брудним, таке почуття, ніби його випробовували в умовах бездоріжжя. Важко повірити, що компанія вирішила випробувати модель за таких умов.

Презентація транспортного засобу відбудеться наприкінці поточного року. Ближче до дати релізу з’явиться багато цікавих фактів щодо можливості автомобіля. На даний момент багато хто досі не вірить у те, що Ferrari знову вирішила використати кузов Levante.

Який саме двигун буде використано, поки не ясно. Ймовірно, він перебуває в стадії розробки. Імовірно, одним з варіантів може стати мотор V6 від 296 GTB. Його потужність 818 кінських сил, крутний момент становить 740 Нм.