Стали відомі найкращі автомобілі 2022 року

Аналітики американського журналу «Consumer Report» опублікували результати чергового дослідження, в рамках якого було визначено найкращі автомобілі 2022 року. При формуванні ТОП-у враховувалися як відгуки споживачів, і оцінки експертів за кількома критеріями, зокрема: безпеки, надійності, ефективності та задоволеності.

До 25 тисяч доларів

У категорії до 25 тисяч доларів найкращими автомобілями 2022 року були названі Nissan Sentra та Nissan Rogue Sport.

Седан автори рейтингу похвалили за більш преміальне оснащення, ніж пропонують усі його конкуренти, дизайн, а також за одне з найкращих у класі прискорень, що забезпечуються 2-літровим 4-циліндровим двигуном, зв’язку з яким складає безступінчаста трансмісія. З точки зору безпеки наявність комплексу Safety Shield 360, що вже входить у початкову комплектацію, дозволило «Сентрі» отримати кілька додаткових балів.

Що стосується кросовера Nissan Rogue Sport, то йому опинитися в лідерах вдалося за рахунок комфортабельності салону та чудової шумоізоляції для свого класу. Водночас, машина заробила важливі бали за привабливу стартову ціну, похвальну прогнозовану надійність та широкий список обладнання, що відповідає за безпеку.

Від 25 до 35 тисяч доларів

У цьому ціновому класі найкращими автомобілями були названі Subaru Forester, Honda Accord та Toyota Prius.

Секрети успіху «Форестера» звелися до ефективного та простого дизайну, економічного двигуна, високого рівня безпеки, а також відмінної продуктивності та надійності.

«Акорд» укладачі цього ТОП-а описали так: «Ідеальний сімейний седан з великим внутрішнім простором, приємною їздою, достатньою потужністю та вражаючою ефективністю».

Ну а гібридний «Приус» включили до списку кращих автомобілів за найвищі стандарти економії палива, а також комфортну, стабільну їзду та непогану керованість. При цьому у своєму класі машину назвали “еталоном”.

Від 35 до 45 тисяч доларів

Лідерами в цьому ціновому сегменті виявилися Honda Ridgeline, Kia Telluride і Toyota RAV4 Prime.

Всій трійці дісталися високі оцінки за відмінну продуктивність, плавний хід та приємну керованість.

45 тисяч доларів з плюсом

Щодо найкращих машин у вищій ціновій категорії з тих, що розглядалися, то ними стали Lexus RX і Ford Mustang Mach-E.

Японець удостоївся звання найкращого за поєднання комфорту, продуктивності безпеки та надійності, американець – за запозичення елементів стилю у легендарного масклкара Mustang, збільшений кліренс, повний привід, а також задоволення від водіння, швидке прискорення, маневреність та відмінну керованість.


Не пропустіть