Renault представила новий кросовер Austral (Фото)

Французька автомобілебудівна компанія Renault  представила новий кросовер Austral. П’ятимісний кросовер є послідовником моделі Kadjar, яка виявилася не надто вдалою.

Довжина новинки, в порівнянні з Kadjar зросла на 60 мм (до 4510 мм), висота – на 18 мм (до 1618 мм), але в ширину Austral зменшився на 15 мм (до 1825 мм), а колісна база склала 2667 мм.

В найбільш оснащених модифікаціях модель зможе похвалитися матричною оптикою та двоколірним забарвленням кузова та мінімум 17-дюймовими колісними дисками.

У основі моделі лежить архітектура CMF-CD3. Передньопривідні модифікації оснащуються напівзалежною задньою підвіскою, а повнопривідні версії можуть бути оснащені незалежною підвіскою або шасі 4Control Advanced. Завдяки системі 4Control, задні колеса можуть повертатися на кут до 5 градусів. На швидкості до 50 км/год вони повертаються у протилежний бік із передніми, покращуючи маневреність.

В салоні буде 12,3-дюймовий екран панелі приладів і 12-дюймовий вертикальний дисплей мультимедійної системи. Також опціонально буде доступний проекційний екран на 9,3 дюйма.

Стандартна версія буде пропонуватися з трициліндровим мотором об’ємом 1,2 літра і потужністю 130 к.с.. Бензомотор поєднуватиметься з 48-вольтовим стартер-генератором Mild Hybrid Advanced. Автомобіль у такій версії поставлятиметься лише з механічною трансмісією. Також буде доступна модифікація з 1,3-літровим двигуном і простішим 12-вольтовим стартер-генератором Mild Hybrid. Продуктивність цієї версії варіюватиметься від 140 до 160 к.с.. Топова версія отримає повноцінний гібрид Renault Austral E-Tech з 1,2-літровим двигуном, який працює із тривальною коробкою передач без синхронізаторів та зчеплення. Потужність цієї силової установки сягатиме 200 сил.

Продажі авто на європейському ринку мають стартувати наприкінці 2022 року.