Компанія Mercedes-Benz представила нову версію фургона Sprinter (Фото)

Mercedes-Benz Sprinter 2023 модельного року в США матиме тільки 4-циліндрові двигуни у своїй лінійці, при цьому дизельний 3,0-літровий двигун V6 замінять на 2,0-літровий агрегат з подвійним турбонаддувом.

Починаючи з 2023 модельного року, Mercedes-Benz Sprinter більше не пропонується із турбованим 3,0-літровим дизельним агрегатом V6, потужність якого становила 188 к.с. Натомість фургон має у своїй лінійці лише три мотори з чотирма циліндрами. Стандартним залишається бензиновий 2,0-літровий рядний 4-циліндровий двигун потужністю 188 к.с. з турбонаддувом, який працює в парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід у автомобіля – виключно задній.

Два інших варіанти двигунів – це нові дизельні 2,0-літрові агрегати Mercedes-Benz, які мають маркування OM654. Один укомплектований одним турбокомпресором і видає потужність 168 к.с. Інший – з подвійним турбонаддувом розвиває 208 к.с. Нові модифікації працюють у парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач замість 7-швидкісної.

У той час як дизельний мотор з меншою потужністю обмежений конфігурацією із заднім приводом, його більш продуктивні аналоги можуть бути сконфігуровані із заднім або повним приводом.


Не пропустіть