Українці продовжують купувати нові авто. Названо найпопулярнішу модель лютого

У лютому в Україні було реалізовано та зареєстровано 5,3 тис. нових легкових автомобілів. Порівняно з лютим минулого року, реалізація нових машин зменшилась на 16 відсотків, але й цей показник доволі непоганий, як для сьогоднішніх реалій.

Бестселером останнього зимового місяця на українському ринку нових легковиків став кросовер Renault Duster, який купили 362 рази. Автомобіль регулярно стає лідером українського ринку нових авто, конкуруючи з такими кросоверами, як Kia Sportage і Toyota RAV-4.

В Україні оновлена версія кросовер Renault Duster викликала неймовірний ажіотаж на ринку. Щодо вартості, то за рестайлінговий Дастер просять від 388 900 грн. Автомобіль доступний з двома двигунами на вибір – 1,6-літровим бензиновим та 1,5-літровим дизельним. Перший генерує 116 к.с., а другий – 110. В ролі трансмісії виступають 5- або 6-швидкісні коробки перемикання швидкостей. Для дизеля також доступна автоматична/роботизована 6-ступенева з подвійним зчепленням.

Додамо, що цей кросовер пропонується на ринку вже більше десяти років (модель презентували в 2009 році) і за цей час змінив два покоління, останнє з яких було представлене у 2018-му.


Не пропустіть