Розкішний Rolls-Royce Cullinan підготували для тяжкого бездоріжжя (Фото)

Ательє Delta 4×4, відоме своїми позашляховими тюнінг-проектами, поділилося подробицями доробки розкішного кросовера Rolls-Royce Cullinan для замовника із Саудівської Аравії. Тепер на Cullinan можна не тільки подорожувати пустельми, але й ночувати: у тюнінг-комплект входить намет для даху.

Кузов кросовера доопрацьований за допомогою розширювачів крил, одне з яких стало основою для шноркеля. Крім того, Cull i nan оснастили накладками на капот: тепер на нього можна вставати ногами. У передній частині застосований силовий бампер із шістьма додатковими прожекторами, ще чотири з’явилися на експедиційному багажнику.

Багажник служить також для перевезення додаткових каністр із паливом, лопати та сендтраків. Крім того, на ньому базується майданчик для встановлення намету, потрапити в який можна по сходах, що додаються.
Модифікована підвіска розкішного кросовера має на увазі збільшення дорожнього просвіту на 80 міліметрів та застосування 33-дюймових покришок. Днище захищають за допомогою металевих накладок.

Лише ліфт-комплект для підвіски Delta 4×4 оцінила у 15 тисяч євро, а розширювачі крил коштують 14 тисяч. Весь набір обладнання для перетворення Rolls-Royce Cullinan в засіб для автономних подорожей обійдеться в 150 тисяч євро.