Audi опублікувала перші тизери нового кросовера Audi Q6 (Фото)

Подробиці про новий повнорозмірний паркетник з логотипом Audi ділиться портал AutoHome. Дебют німецького кросовера обіцяють організувати 6 червня, тільки європейцям новинка не дістанеться. Audi Q6 марка адресувала китайському авторинку.

До того ж ще до появи офіційних тизерів зовнішній вигляд нового німецького кросовера розсекретив піднебесний Мінпром. Так, ще в середині минулого місяця ми дізналися, що довжина Audi Q6 перевищить позначку п’ять метрів: новинка виявиться довшою за Q7 на 3,6 см.

За іншими параметрами Audi Q6 теж більший. Що стосується колісної бази, то вона можна порівняти з китайською специфікацією Volkswagen Teramont.

У цього паркетника новий крос може запозичити і платформу. Діаметр коліс – від 17 до 20 дюймів залежно від варіанту виконання. Відомо, що Audi Q6 буде трирядним: спочатку на сім посадочних місць, а пізніше і на шість.

Мотор новинки пророкують від китайського Teramont: дволітровий чотирициліндровий турбомотор з віддачею 186 або 220 к.с.

Для повнопривідної Q6 його можуть форсувати до 231 або 265 к.с. Також у китайський ЗМІ можна знайти згадку про 299-сильний 2,5-літровий мотор EA390 V6 2.5, який ховається під капотом Teramont для ринку КНР. Випуск Audi Q6 займеться СП SAIC-Volkswagen. З конвеєра цього підприємства якраз сходить Teramont для Китаю.


Не пропустіть