В Україні п’яний водій запропонував поліцейським 50 л бензину, щоб уникнути штрафу

Днями п’яний водій запропонував патрульним поліцейським 50 літрів бензину, щоб вони не притягали його до адміністративної відповідальності. Пригода трапилась на Сумщині.

Як стало відомо, під час патрулювання місцевості правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ 21154, у якого було пошкоджено лобове скло. 33-річний водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. На місці зупинки чоловік пройшов тест на рівень алкоголю у крові. Виявилося, що рівень алкоголю в крові у нього становить 1,16 проміле при нормі 0,2 проміле. Водій, щоб уникнути адміністративної відповідальності, запропонував стражам порядку 50 літрів бензину та обіцяв інші «благи».

Цікаво, що 35-річний пасажир теж запропонував правоохоронцям 50 літрів бензину, щоб його товариша не притягали до адміністративної відповідальності.

Тепер водію та пасажиру доведеться відповідати за законом – слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Щодо водія також складено відповідний адміністративний протокол.

Нагадаємо, на тлі дефіциту пального в Україні з’явилося чимало шахрайських схем.


Не пропустіть