Hyundai презентував новий бюджетний мінівен Stargazer (Фото)

Відбулася офіційна прем’єра нового бюджетного мінівену Hyundai Stargazer, розробленого для країн Південно-Східної Азії, що розвиваються. Продажі моделі почнуться в Індонезії, де новинку можна замовити від 16 до 20 тис. доларів.

Модель успадкувала риси “старшої” моделі Staria. Автомобілі мають схожі радіаторну решітку, аналогічні блок-фари, а також обтічний кузов. Довжина, ширина та висота новинки від Hyundai становлять 4 460, 1 780 та 1 690 міліметрів відповідно, а його колісна база становить 2 780 міліметрів.

У стандартному виконанні модель має семимістний салон, але для всіх модифікацій, крім базової, доступні опціональні капітанські крісла другого ряду і відкидні столики. У списку опцій є цифрова приладова панель, об’єднана з мультимедійним комплексом. У базовій версії передбачені прості галогенові фари, 15-дюймові диски, передні подушки безпеки, ABS та мультимедіа з 8-дюймовим дисплеєм. У більш оснащених версіях передбачено світлодіодну оптику, 16-дюймові диски, круїз-контроль, а також систему допомоги при підйомі. Найбільш оснащені модифікації зможуть похвалитися шкіряним салоном з атмосферним підсвічуванням, бездротовою зарядкою для гаджетів, а також набором електронних помічників.

Як силова установка в Індонезії запропонують безальтернативний 1,5-літровий «атмосферник», який працюватиме у поєднанні з МКПП або варіатором CVT. Привід у всіх версіях лише передній.


Не пропустіть