Audi готує концептуальний кросовер activephere

Концептуальний електромобіль для бездоріжжя явно став купеподібним кросовером, який має бути показаний на початку наступного року.

«Концепт activesphere запропонує практичність у русі як дорогами, так і бездоріжжям», — Audi.

Німецький автомобільний бренд Audi показав свій четвертий концепт електромобіля серії Sphere. Як стало відомо Max-Cars, з’явилося перше зображення машини Audi activesphere. Електромобіль цієї лінійки розрахований на рух бездоріжжям з максимальним комфортом. І навіть у цьому випадку компанія має намір пропонувати рух на автопілоті.

Так, всі концепти цієї лінійки оснащуються не тільки потужними електромоторами та великими батареями для максимального пробігу на одному заряді, але й автономною системою водіння. Компанія Audi вважає, що коли робота дійде до серійного випуску нового сімейства електрокарів, законодавство зміниться настільки, що машини з автопілотом зможуть пересуватися дорогами загального користування.

Поки ж купе-кросовер Audi Activesphere є лише баченням розробників майбутнього. Ймовірно, багато концептуальних рішень не дійдуть до серійного виробництва. Але поки що можна побачити, як інженери хотіли б створювати машини. Незважаючи на те, що серійне виробництво диктує правила випуску масового продукту.

Audi activesphere буде презентовано публіці в реальному виконанні на початку 2023 року. А ось вже розкриті на фотографіях три моделі сімейства Audi skysphere, Audi grandsphere та Audi Urbansphere покажуть у Монтереї, що у Каліфорнії, у серпні 2022 року. Явно презентацію можна буде переглянути онлайн, але «живі» емоції вона явно не передасть.