Кросовер Chery GENE показав дизайн майбутніх моделей марки (Фото)

Компанія CHERY представила величезний електрокросовер GENA з двома дронами та скейтбордом

Chery представила в Китаї концептуальний автомобіль під назвою GENE з незвичайною зовнішністю та високотехнологічними рішеннями. Він має продемонструвати дизайн, в якому будуть виконані масові моделі бренду до 2025 року.

Chery GENE є повнорозмірним кросовером довжиною близько п’яти метрів з дверцятами і незвичайною оптикою з масивних світлодіодних смуг, які змінюють колір і схему освітлення залежно від ситуації.

Ще одна фішка концепт-кара – незвичайний багажник, верхня частина якого відкидається нагору, а нижня висувається вперед. У висувному відсіку ховаються пара квадрокоптерів та електричний скейтборд. Картинка з дронів транслюватиметься на встановленому в салоні дисплеї, або ж на VR-окулярах, що входять в комплект.

Концепт побудований на електричній платформі та має систему повноцінного автопілота та сонячні батареї, встановлені на поверхні кузова. На технічних характеристиках Chery GENE виробник загострювати увагу не став.

У салоні Chery GENE встановили чотири крісла та 27-дюймову сенсорну панель фірмової мультимедійної системи Galaxy Ecosystem. При активації автопілота кермо буде в буквальному сенсі втиснуте в передню панель, крісло водія перейде в горизонтальне положення.


Не пропустіть