Mitsubishi анонсувала новий кросовер XFC для країн, що розвиваються (Фото)

Компанія Mitsubishi представила перші зображення нового компактного кросовера XFC, прем’єра якого відбудеться на автосалоні у В’єтнамі 26 жовтня. У модельному ряду бренду новинка займе місце на щабель нижче представленого наприкінці вересня позашляховика ASX нового покоління. Продажі XFC розпочнуться у 2023 році.

Передня частина автомобіля виконана у фірмовому стилі Dynamic Shield. Також концепт отримає L-подібну світлодіодну оптику, передній бампер з діодними ДХВ, рельєфний капот та 20-дюймові колісні диски. Дизайн потужної решітки радіатора натякає на те, що модель буде оснащуватися електричною силовою установкою.
Замість бічних дзеркал на концепті встановлено камери заднього виду. Але чи збережеться це рішення на серійному кросовері, поки що невідомо.

У салоні з’являться об’єднані в одному корпусі цифрова панель приладів та дисплей мультимедійної системи діагоналлю 12,3 дюйми кожен, сенсорний блок управління клімат-контролем, мінімалістична центральна консоль з великим селектором трансмісії, а також сидіння з подушками та спинкою складної форми.

Новий позашляховик орієнтований на ринки Південно-Східної Азії. Спеціально для цих регіонів до їздових режимів Normal, Gravel (грунт) та Mud (бруд) буде додано Wet (злива). У перспективі компактний кросовер з’явиться на інших ринках.


Не пропустіть