Автовиробник Geely повертається на український ринок з новим кросовером

Виробник Geely відкриває нову мережу дилерів в Україні.

Про це повідомляє офіційний дистриб’ютор автомобілів Geely в Україні, ТОВ «ГРАНД АВТОМОТІВ» (входить до складу Корпорації «УкрАВТО»), передає MMR.

Нові дилерські центри відповідають корпоративним стандартам бренду Geely.

«В новій дилерській мережі бренду GEELY в Україні ми використали переваги власної найбільшої мережі Корпорації «УкрАВТО», в той же час запровадивши стандарти бренду GEELY, де пріоритетом є комфорт клієнта, забезпечення досвіду знайомства з перевагами Geely – як автомобілів, їх придбання та після-продажного обслуговування», – каже генеральний директор ТОВ «ГРАНД АВТОМОТІВ» Андрій Залуцький.

Також власники автомобілів Geely попередніх років випуску знову отримають доступ до оригінальних запасних частин та можливість якісного обслуговування своїх автомобілів в офіційних сервісних центрах.

Нагадаємо, що на першому етапі бренд Geely в Україні буде представлений кросовером Atlas Pro, що виробляється на заводах Geely Automobile International Corporation в Китаї. Надходження автомобілів до автосалонів очікується незабаром.

Geely Atlas Pro буде доступний на нашому ринку з 1,5-літровим бензиновим двигуном, що працюватиме спільно з 6-швидкісним «автоматом» або семиступінчастою КПП з подвійним зчепленням.


Не пропустіть