В Україні виготовили автомобільний евакуатор підвищеної вантажопідйомності (Фото)

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом POLYCAR виготовила автомобіль для евакуації автотранспорту, який не може пересуватися самостійно.

Про це повідомляє MMR із посиланням на прес-службу виробника.

Цей спецавтомобіль розрахований на перевезення практично будь-якого легкового автомобіля, оскільки дає змогу брати на борт вантаж до п’яти тонн. Тобто евакуатор впорається з перевезенням навіть повнорозмірного рамного позашляховика або пікапа.

Автоевакуатор побудований на шасі IVECO EuroCargo 140-250, тобто розрахований на повну масу 14 тонн і оснащений турбодизелем потужністю 250 кінських сил. Новинка здатна перевозити транспортні засоби масою до 5 тонн.

«Переданий клієнту автоевакуатор виконаний на базі шасі вантажного автомобіля IVECO. Згідно зі специфікацією конструкція евакуатора являє собою платформу з висувними трупами, тоді як завантаження і вивантаження автомобіля здійснюється за допомогою електричної лебідки. Традиційно для евакуаторів передбачено захист кабіни, петлі для кріплення, відкидний механізм стопів, а також бічний захист», – йдеться у повідомленні.


Не пропустіть