Відроджений ЛуАЗ виявився дешевим китайським електромобілем (Фото)

Новий ЛуАЗ, про який ми днями писали, практично повністю повторює електромобіль EEC L7e, що продається на Alibaba. Про це йдеться у статті Авто 24.

Днями у мережі було анонсовано появу електромобіля «ЛуАЗ», який ніби-то мав вироблятися в Україні. Втім, як з’ясувалось, в «українського» автомобіля змінено передню частину, де видніється назва LUAZ. Також прямокутні фари змінено на круглі. Більше відмінностей від китайського EEC L7e знайти не вдалось.

Китайську модель, яку в Україні видають за «ЛуАЗ», можна придбати за 5900 доларів, а якщо купувати більше 21 одиниць – то можна отримати знижку в 200 доларів. Та ще й 500 доларів купон на наступну покупку. Потужності виробництва дозволяють зробити до тисячі таких електромобілів на місяць.

Якщо українська модель збереже силову установку китайської моделі-донора, то зможе розвивати 50 км/год, а запас ходу складе 120 кілометрів.

Нагадаємо, перший електричний ЛуАЗ презентував Вадим Ігнатов, заступник голови правління з PR та комунікацій Української асоціації учасників ринку електромобілів.


Не пропустіть