У Японії переробляють сучасні Toyota у круті ретроавто (Фото)

Приватна японська фірма Alpine Style представила два ретромобілі — Carica та Havana. Перший побудований на базі мінівену Toyota Hiace покоління H200, який вийшов на японський ринок ще у 2004 році й досі не втратив популярності, пише autocentre.ua.

Мінівен стилізований під автомобілі 60-х років минулого століття. У нього модний у ті часи двоколірний кузов з графічним поділом по горизонтальній виштавповці. Нова передня панель виготовлена із композиту. Колишня оптика замінена оригінальними прямокутними блок-фарами. Нові бампери, решітка радітора з горизонтальними ламелями, корпуси бічних дзеркал заднього виду та колісні диски вкриті хромом.

Toyota Raize перетворили на неокласичний автомобіль. Від базової моделі він відрізняється оригінальними крилами та капотом із композитних матеріалів та «негативним» нахилом передньої панелі. Також серед відмінностей хромовані радіаторні грати, масивні хромовані «ікла» у бамперах та стильна прямогульна оптика. На багажних дверях — декоративна вставка під дерево. Доповнюють ретрообраз блискучі колісні диски та сидіння, обтягнуті світло-коричневою шкірою.

Японцям ретромінівен Alpine Style Carica пропонують за $38 300, «старий» кросовер Alpine Style Havana — за $30 600. За межами країни ретромобілі очікувати не варто.