Mazda показала висококласний інтер’єр нового CX-90 (Відео)

Компанія Mazda виходить на фінішну тизерну кампанію, присвячену найбільшому кросоверу у своїй лінійці. Прем’єра моделі відбудеться за кілька днів, і фінальне відео присвячене салону.

Один з лейтмотивів – функціональний простір, який вимагає виключення всіх зайвих елементів, що заважають злиттю власника та автомобіля. Для спрощення сприйняття творці постаралися уникати різко окреслених деталей, а посилення посилу обробці торпедо використовували просрочку, характерну національного переплетення книг. В обробці використані метал та дерев’яний шпон, шкіра різних сортів та фактур, як мінімум, комбінація з двох тканинних матеріалів.

Як і передбачалося, новий Mazda CX-90 не отримає великий екран мультимедіа, тому аналоговий пульт управління клімат-системою збережений. На центральному тунелі розташовані компактний селектор трансмісії і блок управління їздовою електронікою з регулятором, що обертається.

Цікаво, що в “Мазді” не стали секретувати про двигун для нового CX-90 і заявили про нього на початку кампанії, що передує повноцінній прем’єрі: це рядна “шістка” об’ємом 3.3 літра з віддачею до 345 к.с. та 500 Нм.

Світова прем’єра Mazda CX-90 відбудеться 31 січня.


Не пропустіть