На українському ринку з’явиться новий гібридний позашляховик (Фото)

Гібридний позашляховик HAVAL H6 HEV може з’явитися в дилерській мережі України вже у березні.

Про це повідомляє MMR із посиланням на офіційний сайт виробника в Україні.

Як стало відомо, автомобіль оснащений 2-ступеневою трансмісією DHT та інтелектуальним перемиканням режимів водіння.

«Завдяки гібридним технологіям, які забезпечують плавний хід та покращену маневреність моделі на дорозі… при цьому є доволі економним, бо дозволяє заощаджувати від 35 % до 50 % на витраті пального», – йдеться у повідомленні.

Під час руху інтелектуальна система керування Н6 HEV обирає оптимальний режим роботи в залежності від дорожніх умов. При запуску та на старті автомобіль застосовує повністю електричний рух, тобто Н6 їде в режимі EV.  Коли авто їде в місті на середніх або високих швидкостях, гібридна система перемикає режим EV на послідовне підключення і двигун внутрішнього згоряння приводить в рух електрогенератор для вироблення електроенергії, а двигун прямого приводу забезпечує рушійну силу.

«Інтелектуальна робота всіх блоків гібридної системи, яка самостійно здатна адаптуватись до різних дорожніх сценаріїв, забезпечує розумне споживання електроенергії та палива, що своєю чергою сприяє економній роботі двигуна» — зазначає Борис Ткаленко, директор компанії імпортера автомобілів HAVAL та Great Wall в Україні.

Орієнтовна вартість гібридної версії – близько 1,5 млн грн.


Не пропустіть