У Києві помітили ексклюзивний електрокросовер Skoda Enyaq iV (Фото)

Електричний кросовер Skoda Enyaq iV офіційно не продається, але все ж таки один з них помітили на столичних вулицях. І це навіть не стандартна модель, а лімітована версія Founders Edition. Загалом у 2020-2021 роках чеська марка випустила 1895 таких кросоверів.

Електрокросовери лімітованої версії були доступні в чорному та зеленому кузові з контрастним декором. Електричну сутність у них видавала решітка радіатора що підсвічуеться. Також кросовери серії Founders Edition отримали спеціальні 21,0-дюймові колісні диски.

У салоні на приналежність до спеціального видання вказує табличка із порядковим номером автомобіля у серії на кермовому колесі. Стандартну комплектацію Founders Edition розширили за рахунок безключового доступу, бездротової зарядки для смартфона, камери заднього виду та парктроніка.

Skoda Enyaq iV Founders Edition укомплектований одним електродвигуном потужністю 204 к.с. Ємність тягової батареї — 82 кВт∙год. Паспортний запас ходу — 535 км. Час прискорення від 0 до 100 км/год — 8,2 секунди. Максимальна швидкість — 160 км/год.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть