Lincoln представила оновлений Lincoln Corsair (Фото)

Стало відомо, що для Китаю було представлено оновлений Lincoln Corsair. В автомобілі були змінені решітка радіатора, бампер, а також оновлені колеса.

В оновленому Lincoln Corsair, представленому в Китаї, з’явився потужний сенсорний екран на 13 дюймів. Також нова система дозволяє водієві керувати автомобілем, не торкаючись керма на швидкості 129 кілометрів на годину. Китайський Мінпром поділився знімками оновленого автомобіля. На них видно, що в транспорті було змінено радіаторну решітку. Передній бампер машини став спортивнішим, на якому розташовуються повітрозабірники великого розміру.

Оновлений Lincoln Corsair став більш схожим на американську модель. Задні ліхтарі автомобіля мають хромовану смугу, а вихлопна система стала прихованою. Новий Lincoln Corsair отримає 2-літровий турбомотор, який зможе швидше розганятися від 0 до 100 кілометрів на годину. Повідомляється, що незабаром з’явиться гібридний варіант Lincoln Corsair, який зможе проїжджати до 64 кілометрів на одному заряді акумуляторів.