Jeep привезе в Україну оновлений позашляховик Jeep Grand Cherokee

Мережа Jeep в Україні готується до важливої прем’єри – появи оновленого позашляховика Grand Cherokee. Судячи з анонсів, вже незабаром модель отримає гривневий цінник і почнеться прийом замовлень.

Про це повідомляє MMR із посиланням на офіційний сайт Jeep в Україні.

«Новий Jeep Grand Cherokee створений аби забезпечити неперевершені можливості та врівноважену динаміку водіння. Його відомі системи 4×4 (Quadra-Trac I, Quadra-Trac II і Quadra-Drive II), пневматична підвіска Quadra-Lift і система управління тягою Selec-Terrain дарують Grand Cherokee легендарні можливості 4×4 бренду Jeep. Абсолютно нова архітектура та витончений аеродинамічний стиль кузова покращують продуктивність автомобіля, безпеку та надійність, одночасно значно зменшуючи вагу автомобіля, шум, вібрацію та жорсткість», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Jeep Grand Cherokee — це позашляховики, що виробляються концерном Chrysler з 1992 року. На початку 2021 року дебютував Jeep Grand Cherokee п’ятого покоління. Автомобіль комплектується силовими установками потужністю від 294 до 380 кінських сил. Всі мотори працюють в парі з 8-ступінчастою АКПП.


Не пропустіть