Audi готує до випуску новий швидкий хетч RS 3 (Фото)

Audi готується вразити автомобільний світ новітньою генерацією хетчбека RS 3, який обіцяє бути навіть більш продуктивним і швидким, ніж версія performance. RS 3 є продуктом досконалості в розробці ДВЗ, а також висококласного дизайну, який привертає увагу і вражає своєю ексклюзивністю.

За словами керуючого директора Audi Sport Себастьяна Гремса, новітня RS 3 буде набагато продуктивнішою, ніж варіація performance, що вже продається. Audi вирішила не використовувати електричну гібридну установку, а збільшити віддачу силової установки класичним способом – тюнінгом ДВЗ. Конкретні деталі нової версії поки невідомі, але Гремс пообіцяв “значне збільшення”. Якщо потужність перевищить 421 к.с., це зробить її більш продуктивною, ніж Mercedes-AMG у версії 45 S, і це буде вже новий рекорд у цьому класі автомобілів.

Audi RS 3 завжди славився своїм видатним дизайном та ексклюзивністю, і новітня RS 3 не стане винятком. Вона обіцяє стати одним з найпотужніших і найшвидших автомобілів у своєму класі, і зможе привернути увагу любителів швидкої та вишуканої техніки. Новий RS 3 матиме розкішний та елегантний дизайн інтер’єру та екстер’єру, а також широкий діапазон новітніх технологій, які дозволять водієві почуватися комфортно та повністю керувати автомобілем.

Примітно, що офіційні дати дебюту новинки ще невідомі, але вже зараз усі очікують із нетерпінням виходу цього неймовірного автомобіля на ринок. Новий Audi RS 3 обіцяє бути гідною заміною своєму попереднику, і покликаний стати одним із найкращих представників свого класу.


Не пропустіть