З’явилися зображення кросовера Hyundai Santa Fe нового покоління (Фото)

Кросовер Hyundai Santa Fe нового покоління знову потрапив до об’єктиву фотошпигунів. І хоча це, як і раніше, прототип, вкритий камуфляжем, загальне враження про його дизайн можна скласти вже зараз.

Так, головним нововведенням стануть, мабуть, незвичайні прямокутні блоки передньої оптики з H-подібними добовими денними вогнями, складеними з невеликих «пунктирних» ліній. Судячи з усього, це і є той самий новий «світловий підпис», який анонсували в Hyundai раніше.

Кузов кросовера зі зміною покоління набуде більш незграбних форм, а всередині він стане ще просторішим і місткішим. У його салоні з’являться нове кермо в стилі Land Rover і широкоформатна вигнута панель, як у BMW, де під одним склом об’єднаються два 12,3-дюймових екрани цифрової «приладки» і мультимедіа.

Інформації про силові параметри оновленого Santa Fe досі немає. Модель актуального покоління пропонується з двома двигунами на вибір: 2,5-літровою бензиновою «турбочетвіркою» на 281 силу та 2,2-літровим турбодизельним мотором потужністю 194 кінських сил. Для корейського ринку також доступна гібридна версія, заснована на турбомоторі 1.6.


Не пропустіть