З’явилися перші офіційні зображення оновленого кросовера Hyundai Santa Fe (Фото)

Компанія Hyundai анонсувала тизером прем’єру кросовера Santa Fe нової генерації. Цього разу кросовер справді зміниться сильніше, ніж будь-коли.

Судячи з зображень, поширених прес-службою корейської марки, головною «візитною карткою» нового Santa Fe стане брутальний «оквадрачений» кузов.

Граней і кутів у цьому кузові настільки багато, що світловий малюнок у вигляді H-подібних денних ходових вогнів та задніх ліхтарів буквально відходить на другий план. Проте незвичайна світлотехніка теж зробила вагомий внесок у це перетворення.

Салон, як кажуть у Hyundai, у новому Santa Fe буде ще просторішим, ніж раніше. При складених сидіннях другого та третього рядів утворюється повністю рівна підлога, а отвір п’ятих дверей спеціально зроблений широким, щоб умістити на ньому основну частину горизонтальних ліхтарів.

У мінімалістичний геометричний дизайн акуратно вписали вигнуту панель з двома екранами по 12,3 дюйми кожен, повноцінну центральну консоль з окремим блоком керування кліматом, а також центральний тунель із підсклянниками та бездротовою зарядкою для смартфона.

Про технічні параметри нового Santa Fe в Hyundai поки нічого невідомо, але вже зрозуміло, що він зберіг колишнє компонування з поперечним розташуванням двигуна і основним переднім приводом, а шильдик «2.5T» ззаду натякає на 2,5-літрову «турбочетвірку».

Повноцінна презентація оновленого Hyundai Santa Fe відбудеться 10 серпня.


Не пропустіть