Компанія Mercedes-Benz представила AMG GT Coupe нового покоління

Компанія Mercedes-Benz презентувала спортивне купе AMG GT Coupe другого покоління. Автомобіль оснащений системою повного приводу та мотором V8, повідомила прес-служба компанії.

Новинка розділила платформу з родстером SL, отримала другий ряд сидінь з двома місцями для пасажирів ростом до 150 см і бітурбований двигун V8 об’ємом 4,0 літра.

На старті продажів купе буде доступно у двох модифікаціях – GT 63 та GT 55. Перша має потужність 585 к.с. (800 Hм) і дозволяє розганятися до 100 км/год за 3,2 секунди. У другій двигун розвиває 476 к.с. (700 Hм), на розгін до першої сотні машині потрібно 3,9 секунди. Найпотужніша версія здатна розганятися до 315 км/год.

З двигуном працює 9-ступінчастий «автомат», система повного приводу здатна розподіляти тягу рівномірно між усіма осями або передавати всю потужність тільки на задні колеса. Автомобіль оснащений 12-дюймовим екраном мультимедіа-системи, активною підвіскою, задніми колесами, що підрулюють в поворотах, композитними гальмами, системою активної аеродинаміки, а також дисками діаметром 20 і 21 дюйм.


Не пропустіть