Названо найпопулярніший кабріолет на європейському ринку (Фото)

Представлений у 2019 році як кабріолет Volkswagen T-Roc Сabrio несподівано став найкращим за підсумками реалізації за перші сім місяців цього року. Варто зазначити, що при дебюті кросовера у цьому виконанні більшість експертів сприйняли ідею марки досить скептично, але останні результати показують протилежне. Зокрема модель від німецького бренду Volkswagen стала кращою, ніж автомобіль від Mazda.

Як повідомляє видання Automotive News з посиланням на дані Dataforce, за цей рік Volkswagen T-Roc Сabrio розійшовся тиражем у 8 732 екземпляри. Цей результат виявився кращим на 9,6 відсотка, ніж за аналогічний період минулого року. Відразу за ним іде Mazda MX-5, яку обрало 4570 покупців. Як видно, різниця практично вдвічі. Тим не менш, у моделі від японської марки теж йде зростання у продажах – на 53,9%. Замикає трійку популярних Alpine A110 з результатом 2 155 проданих машин.

Нагадаємо, що збірка кабріолету від компанії Volkswagen ведеться в Німеччині. До речі, виробництво кросовера налагоджено у Португалії. На даний момент невідомо, чи буде модель оновлена, але якщо це станеться, то експерти з упевненістю говорять про появу в моторній гамі електрифікованої установки.


Не пропустіть