Під Києвом знайшли новий ЗАЗ, який все життя простояв у сараї (Відео)

На одному з популярних Youtube-каналів було опубліковано досить цікавий відеоролик. Справа в тому, що автоблогер Roma Urraco натрапив на вельми незвичайну знахідку – він знайшов новенький Запорожець у покинутому сараї, який проїхав лише 127 кілометрів.

Як повідомляє Hyser, цей Запорожець був виявлений у покинутому сараї під Києвом. Найбільше дивує його статки і те, що він зміг проїхати лише 127 кілометрів.

«Що приховує у собі старий, занедбаний сарай-гараж? В одному із сіл під Києвом знайшли майже новий Запорожець ЗАЗ-968 МД (версія для інвалідів) із пробігом 127 км. Автомобіль був випущений на початку 90-х і все життя простояв у цьому сараї без руху. 100% капсула часу та крута знахідка», — повідомляє популярний автоблогер.

Аудиторія, підписана на Roma Urraco, не змогла пройти повз, і почала писати відгуки. Також один досить досвідчений автомобіліст вирішив поділитися своїм досвідом і додати кілька цікавих факторів щодо даної знахідки.

«Витягнути треба помити.. завести!.. і назад на зберігання!) де така знахідка??», «Бічне дзеркало заводське, саме такі і ставилися на заході виробництва ЗАЗ-968М. «Вуха» на кермі — педаль газу, великий кривий важіль над ручкою КПП праворуч — гальма. Педаль зчеплення на звичному місці, натискається ногою. Ще з відмінностей: немає звичних підрульових перемикачів (світло, повороти, двірники). Тумблер включення покажчика повороту винесено на центр передньої панелі, поруч ближній/далекий клавіша. Я на такому їздити навчався у дитинстві, батько отримував від держави як інвалід Великої Вітчизняної війни. За бажання педальний вузол легко відновити, кріплення на кузові збережені», — пишуть користувачі мережі.