У мережі показали, яким міг бути оновлений автомобіль «Славута» (Фото)

Дизайнер Роман Прядко, який раніше малював сучасний варіант «горбатого» Запорожця, створив рендер «Славути». Відповідне зображення він опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі.

Український дизайнер Роман Прядко показав своє бачення легендарного вітчизняного авто, якщо б його виробництво продовжили до наших днів. Щоправда, новинку видно лише ззаду. Автомобіль отримав сучасні патрубки вихлопної системи, парктронік та ліхтарі у стилі класичної «Славути».

Інших подробиць про авто, на жаль, немає.

Нагадаємо, ЗАЗ-1103 «Славута» —  це легковий передньоприводний автомобіль В-класу з кузовом типу ліфтбек. Вироблявся на Запорізькому автомобілебудівному заводі з 1999 по 2011 рік. Всього було виготовлено 140 614 автомобілів сімейства ЗАЗ-1103. Автомобіль оснащувався бензиновими двигунами потужністю від 51 до 66 кінських сил. Конструкція усіх двигунів, що встановлювались на автомобіль, принципово не відрізняється, оскільки усі вони були розроблені на базі двигуна МеМЗ-245. Агрегат поєднувався із 5-ступінчастою механічною трансмісією.


Не пропустіть