У мережі показали ефектний дрифт українських поліцейських на Mitsubishi Outlander (Відео)

З’явилось яскраве відео з дрифтом і слаломом на поліцейських машинах. На ньому показано контраварійну підготовку майбутніх правоохоронців. Про це повідомив у соцмережі Facebook перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

На відео видно, як патрульні Toyota Prius, Mitsubishi Outlander PHEV і Skoda Rapid демонструють дрифт на снігу та асфальті, здійснюють «поліцейські» розвороти та об’їжджають перешкоди на швидкості.

За словами Білошицького, саме так проходять тренування кадетів в Академії патрульної поліції. Курс контраварійного водіння автомобіля є для них обов’язковим і навчання відбувається за спеціально затвердженою програмою.

Також він зазначив, що навчання відбувається на закритій території, тоді як на дорогах загального користування подібні слалом і дрифт заборонені.

«І одразу відповім на всі попередні  запитання: «А чого тоді мені не можна?». Тому що це тренування проходить на закритій території, а не на дорозі загального користування, де такого точно не можна робити», – підсумував О. Білошицький.


Не пропустіть