В Україні знайшли Lexus ES350 2007 року із пробігом всього 673 км (Фото)

Український блогер Roma Urraco показав чергову «капсулу часу»: Lexus ES350 2007 року випуску з пробігом усього 673 кілометра. Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Машина в американській специфікації, була куплена новою в Україні у «сірого» дилера, після чого 16 років простояла в гаражі без експлуатації! Дана модель побудована на платформі легендарної Camry 40-ки, але має більш люксове оздоблення», – йдеться у повідомленні.

Виявлений в Україні екземпляр належить до п’ятого покоління. Цей автомобіль побудований на платформі Toyota Camry. Lexus ES 350 почали оснащувати новим двигуном V6 3.5 (277 к.с.) з системою регулювання фаз газорозподілу на впуску і випуску (Dual VVT-i).

Уже в стандартному оснащенні цей автомобіль початкового преміум-класу пропонує 17-дюймові легкосплавні диски, люк у даху, систему доступу без ключа і запуску з кнопки, електропривод рульової колонки (з телескопічною і вертикальним регулюванням), двозонний клімат-контроль, електропривод передніх сидінь з безліччю регулювань, електропривод бічних дзеркал і стекол.

Додаткове обладнання включає підігрів і вентиляцію передніх сидінь, пам’ять положень, сонцезахисну шторку з електроприводом і безліч інших функцій.


Не пропустіть