В Україні з’явився рідкісний автомобіль на базі Peugeot (Фото)

Днями в українській столиці помітили рідкісний азербайджанський автомобіль. Йдеться про седан Khazar SD 2021 року випуску. Про це повідомляє Фокус.

Khazar SD — це друга модель з Азербайджану, яку свого часу намагалися офіційно продавати в Україні. В її основі лежить іранський Iran Khodro Dena, який у свою чергу створений на платформі старого Peugeot 405.

Помічений в Києві автомобіль — це 4,5-метровий седан С-класу зі стриманим гранованим дизайном. У машини великий 500-літровий багажник. У списку оснащення значаться сенсорний дисплей, а серед опцій є діодні фари, клімат-контроль та електричний привід передніх крісел.

Рушійною силою авто є 1,7-літровий бензиновий двигун, що поєднується із 5-ступінчастою механічною трансмісією. Седан здатний прискорюватися до «сотні» за 11,6 с і розвивати 189 км/год, а середня витрата пального становить 10 л на 100 км.

Нагадаємо, Peugeot 405 — автомобіль французької компанії Peugeot, який виробляли у Європі з 1987 по 1997 роки. Ця модель є однією з перших французьких передньопривідних автомобілів середнього розміру.


Не пропустіть