Мають погану репутацію: які авто не слід купувати

Купуючи машину, найменше ми хочемо завести у своєму гаражі джерело безкінечних неприємностей. Однак авто – механізм складний, тож ймовірність поломок у ньому справді велика.

Експерти видання Yahoo Finance склали топ-10 автомобілів, для яких ця ймовірність вища від середньої. Придбавши таку машину, приготуйтесь проводити чимало часу на СТО.

Nissan Altima

Цей седан середнього розміру, відомий своїми надійними характеристиками, зручним салоном і передовими функціями безпеки. Однак його безступінчаста коробка передач, яка стоїть в багатьох варіантах комплектації, часто виходить з ладу після подолання 150 000 кілометрів.

BMW 3 серії

Розкішне авто хвалять за зручність, стиль та спортивний характер. А ще воно нашпиговане сучасними технологічними функціями. І обслуговувати все це доводиться за дуже немаленькі кошти. А після 150 000 км пробігу можуть початись проблеми з двигуном та електрикою.

Land Rover Discovery

Цих автокрасенів знають за їхні постійні проблеми з пневматичною підвіскою, регулярне виникнення електричних аномаліяй та передчасний вихід з ладу трансмісії.

Fiat 500

Стильну міську малолітражку люблять за впізнаваний стиль та маневреність. Але цей чарівний автомобіль часто має має проблеми з двигуном, зокрема через витік масла. Крім того, обмежений простір у моторному відсіку сприяє високій вартості ремонту.

Jeep Wrangler

Іконічний позашляховик цінують за високу прохідність у будь-яких умовах та міцну конструкцію. При цьому він чутливий до іржі і має проблеми з рульовим управлінням і підвіскою.

Ford Fiesta

Компактний автомобіль радує маневреністю та економічністю витрати палива,, що зручно для міських доріг. Але на додачу йдуть регулярні поломки трансмісії та електроніки.

Chrysler 200

Середньорозмірний седан пропонує зручний салон, який поєднує в собі стиль і практичність. Але в цілому Chrysler 200 має значну частоту ремонту двигуна, трансмісії та електрики. Навіть після відносно скоромного пробігу.

Volkswagen Tiguan

Модель стала улюбленою у водіїв, які шукають поєднання естетики та комфорту в своєму автомобілі. За це їм доводиться миритись із частими та дорогими ремонтами трансмісії, особливо після 150 000 км пробігу.

Mini Cooper

Уособлення британського стилю в автобудуванні не позбулось слави торби з неприємностями навіть після переходу під контроль концерну BMW. Mini Cooper зокрема страждає через проблеми, пов’язані з витоками масла, несправностями турбіни, а також підвіскою та електрикою.

Tesla Model S

Культовий електромобіль починає здаватись не таким привабливим, коли справа доходить до заміни акумуляторної батареї – дуже недешевого задоволення. А така необхідність часто постає уже після пробігу в 150 000 км.