Ауді працює на новим флагманським кросовером марки (Фото)

Ауді працює над новим кросовером, який стане флагманом марки. Машину назвуть Q9, але продавати будуть не тільки у простому виконанні, а ще й у зарядженому з ім’ям QS9.

Потужна модифікація «дев’ятки» напередодні вперше потрапила в об’єктивах фотошпигунів, відкривши завісу таємниці про те, чим їй належить зовні відрізнятися від звичайного Q9.

Кузов тестової машини традиційно для моделі, що ще не дебютувала, був одягнений у щільний камуфляж, крізь який проглядаються велика решітка радіатора, здатна забезпечити будь-який двигун великою кількістю повітря, а також подвійні вихлопні патрубки, що стирчать на обох кінцях заднього бампера.

Крім того, машина виділяється власними задніми шинами, які виглядають ширше, ніж передні.

Який двигун отримає SQ9 поки що залишається загадкою, але враховуючи, що у списку конкурентів для машини значиться BMW X7 M60i з його 4-літровим V8 потужністю 523 кінські сили, не виключено, що в «зарядженій дев’ятці» інгольштадтці задіють аналогічний за форматом мотор.

Кросовер повинен отримати відразу кілька ступенів електрифікації, включаючи гібридний варіант, що підключається.

Машина, що позиціонується навіть як суперник Mercedes-Benz GLS, обіцяє запропонувати чудовий внутрішній простір і розкіш навіть у порівнянні з актуальним Audi Q7. Досягнення цієї мети, швидше за все, вимагатиме використання матеріалів обробки преміум-класу та приділяння великої уваги передовим технологіям.

У продаж Audi SQ9 надійде після того, як дебютує звичайний Q9. Це станеться не раніше, ніж за 2 роки.