У Китаї представили оновлений кросовер Ford Explorer (Фото)

На сайті Міністерства промисловості та інформаційних технологій КНР з’явилися світлини нового Ford Explorer. Автомобіль відрізняється від раніше представленого у США варіанту.

На фото показана версія ST-LINE, оснащена спортивним пакетом. Вона отримала шестигранну решітку радіатора, чорний передній бампер, 21-дюймові диски у спортивному стилі. Чорна версія оснащена хромованою решіткою радіатора з іншим малюнком, сріблястим переднім бампером та колісними дисками розміром 20 дюймів.

Позаду відмінностей менше: у версії ST-LINE застосовано чорний літерний логотип Explorer. Крім того, ця модель має чорний дах. Довжина, ширина та висота автомобіля складають 5063, 2004 та 1778 мм відповідно, а колісна база сягає 3025 мм.

«Китайський» кросовер буде оснащений чотирициліндровим двигуном об’ємом 2,3 л максимальною потужністю 276 к.с. і максимальним крутним моментом у 425 Нм, тоді як для ринку США потужність двигуна сягає 300 к.с., а топовий 3-літровий EcoBoost V6 видає 400 «коней». Версія для КНР отримала 10-ступінчасту автоматичну трансмісією. Максимальна швидкість становить 200 км/год.

Нагадаємо, Ford Explorer — американський середньорозмірний SUV, що випускається компанією Ford Motor Company з 1990 року і до сьогодні.


Не пропустіть