Дебютував оновлений Toyota Corolla Cross (Фото)

У Таїланді відбувся дебют оновленої версії популярного компактного кросовера Toyota Corolla Cross. Чотири роки після його випуску модель отримала оновлення, щоб підвищити конкурентоздатність на ринку.

Основною зміною екстер’єру стала перероблена радіаторна решітка з кольоровим покриттям та медовим малюнком. Крім того, модель отримала новий комплект світлодіодних фар Crystalized з послідовними поворотними сигналами, які вже присутні в інших ринкових версіях. Вони з’єднані з емблемою Toyota за допомогою декоративного елемента, нагадуючи про повну ширину LED-дизайну інших моделей.

Решта кузовних робіт залишилися без змін порівняно з попередньою версією, включаючи спортивний обвіс GR Sport, який залишився незмінним. Палітра кольорів містить п’ять відтінків, включаючи новий цементно-сірий металік.

Усередині оновлений Corolla Cross вражає новим панорамним безрамковим дахом з електричним приводом. Цифровий кокпіт включає 12,3-дюймовий цифровий приборну панель та 10,1-дюймовий інфотейнмент, сумісний з бездротовим Apple CarPlay та Android Auto. Обладнання включає підставку для бездротової зарядки, роз’єми USB Type-C, двозоновий кондиціонер та покращену систему ADAS Toyota Safety Sense. Нарешті, внутрішні оббивки доступні в чорному або темно-рожевому кольорах.

Як і його попередник, оновлена модель доступна з атмосферним 1,8-літровим бензиновим двигуном або гібридною установкою об’ємом 1,8 літра. Версія без електрифікації розвиває потужність 138 к.с. (103 кВт / 140 к.с.) та момент обертання 172 Нм (127 фунтів-футів), передаючи потужність на передні колеса через коробку передач Super CVT-i. Більш ефективна гібридна версія поєднує 1,8-літровий двигун з електродвигуном для комбінованої потужності 121 к.с. (90 кВт / 122 к.с.), переданої на передні колеса через коробку передач E-CVT.