На продаж виставили Land Rover Defender, що належить актору Роуену Аткінсону (Фото)

Роуен Аткінсон відомий своїм комедійним акторським талантом, який він активно проявив у знаменитому серіалі Містер Бін. Водночас, британець є затятим фанатом автомобілів і буквально схиблений на 4-колісній техніці.

У його гаражі припарковано цілий автопарк, що складається з різних моделей від McLaren F1 до Lancia Delta Integrale та Land Rover Defender. Останній нещодавно став одним із головних лотів майбутнього аукціону “Iconic Auctioneers”.

Автомобіль, про який йдеться, є одним із 400 одиниць позашляховиків Land Rover Defender 100 у версії Heritage Edition. Його пробіг дорівнює лише 6 тисячам кілометрів.

Машина відрізняється від простих «Дефендерів» деякими елементами дизайну, такими як решітка радіатора, яку робили на замовлення, і сріблястим переднім бампером.

Салон позашляховика має обробку з перфорованої шкіри, а також може похвалитися безліччю алюмінієвих деталей від вентиляційних отворів до дверних ручок та замків.

Актор провів невелику модернізацію машини, дооснастивши її кондиціонером та фаркопом, а також сигналізацією.

Торги відбудуться найближчим часом. Орієнтовна ціна лота на сайті аукціонного будинку варіюється в межах 65 – 80 тисяч фунтів стерлінгів.