Знайдену в сараї Subaru WRX відреставрували, щоб повернути на дороги (Відео)

У США ентузіасти знайшли спортивний седан Subaru WRX. Останні п’ять років він стояв у старому сараї без належного догляду та уваги, пише Аutocentre.ua.

Фахівці дітейлінг студії WD Detailing зазначили, що спорткар не просто так був відправлений власником у сарай. Він мав серйозну проблему з радіатором, що призвела до зупинки двигуна. Ще у Subaru пошкоджений передній бампер і є вм’ятина на передньому крилі водія.

Власник не став усувати несправність, а просто закрив Subaru у сараї. За роки простою цей спорткар, вкрився товстим своїм пилом і брудом, але слідів іржі немає. Так що миття та полірування було цілком достатньо, щоб повернути йому колишній лоск. Повозитися довелося тільки з вм’ятиною. Також провели глибоку хімчистку салону.

Що вимагало додаткових зусиль фахівців WD Detailing, то це 2,5-літровий турбодвигун EJ255 спорткара. Для того, щоб почути відгук, їм довелося заповнити блоки маслом. І лише після цього стартер видав стукіт. Сам двигун заклинило. Тож на нього чекає заміна. Після цього WRX буде готова повернутися на дороги.