Поліцейським підготували знаменитий Toyota Land Cruiser (Фото)

Toyota Land Cruiser, спеціально обладнані для поліцейських завдань, було використано у певних регіонах світу, включаючи внутрішній ринок бренду. У префектурі Сага на острові Кюсю модель серії J100 використовується як патрульний автомобіль. Вона виконана в чорно-білій колірній схемі, як і патрульні машини в Японії, забезпечена світловим баром на даху та додатковими проблисковими маячками у передньому бампері.

Судячи зі знімків, передній знак Toyota прихований під іншим логотипом, що зображує квітку. Решітка радіатора прикрашені хризантемою, що символізує Імперський герб Японії — японський мон (емблему), що використовується Імператором Японії та членами Імператорської родини.

Більшість змін перебувають усередині автомобіля. Крім стандартної поліцейської радіостанції та зв’язку, кнопок керування сиреною та вогнями, перед сидінням пасажира розташований вогнегасник. До ящика для рукавичок прикріплений невеликий ніж для обрізки гілок дерев, що ростуть біля дороги.

На стороні пасажира панелі приладів знаходиться розетка для зарядки пошукового ліхтаря. До задньої частини передніх сидінь прикріплені два складні столики. У багажному відділенні різні коробки містять необхідні предмети, які використовуються для аварій. В інвентарі також є дорожні конуси, лічильник кроків та контейнер із нейтралізуючим реагентом для ліквідації розливів олії.