Культовий Land Cruiser 1995 року продали дорожче нового “Крузака” (Фото)

На популярному майданчику з продажу автомобілів Bring a Trailer з’явилося оголошення про продаж 29-річного Toyota Land Cruiser, який вражає своїм ідеальним станом. Цей Land Cruiser 80, випущений у 1995 році, зараз належить одному власнику і має пробіг всього 95 000 кілометрів.

Машина оснащена рядним 6-циліндровим 4,5-літровим бензиновим двигуном, автоматичною коробкою передач, повнопривідною трансмісією і системою блокування трьох диференціалів. Салон виконаний у сірій шкірі з декоративними елементами під дерево, а в машині збереглася заводська магнітола з касетним програвачем і CD-плеєром.

Цей Land Cruiser обладнаний колесами BFGoodrich All-Terrain T/A K02 та амортизаторами Old Man Emu. Перед продажем всі технічні рідини були замінені, машина пройшла повне технічне обслуговування і була докладно очищена як ззовні, так і зсередини.

Автомобіль пішов з молотка за 93,5 тисяч доларів, що вражає, особливо зважаючи на те, що новий Land Cruiser в США коштує близько 56 000 доларів. Ця історія ще раз підтверджує популярність і довговічність легендарного Land Cruiser серед шанувальників автопригод.