Синій «Годзілла»: легендарна японська модель отримала останнє у своєму житті оновлення (Фото)

Nissan оголосила про запуск GT-R 2025 року в Японії, продаж якого почнеться в червні. Єдина механічна зміна торкнулася модифікацій Premium Edition T-spec та Track Edition, які успадкували обладнання від Nismo Special Edition. Йдеться про балансовані за вагою поршневі кільця, шатуни і колінчасті вали. Ці удосконалення повинні зробити двигун більш спритним і зменшити затримку турбонаддуву.

У моторному відсіку цих двох версій Nissan встановлює алюмінієву пластину з ім’ям складальника автомобіля та золоту пластину з номером шасі. Вибравши версію Premium Edition, тепер можна замовити інтер’єр у синьому відтінку Blue Heaven. Ця комплектація легендарного “Годзілли” обійдеться в $105 400, але також є дешевша Pure Edition за $97 700. Найдорожча із запропонованих – Nismo Special Edition за $207 000.

Nissan вже приймає замовлення на GT-R 2025 року в Японії. Цікаво, що компанія свідчить про лімітованість виробництва. Ця замітка в прес-релізі підігріває чутки про те, що R35 припинить існування після цього модельного року.

Nissan не повідомляє, скільки автомобілів GT-R специфікації JDM буде випущено для модельного року 2025, але Mag-X стверджує, що буде зібрано лише 1500 одиниць, з яких 300 будуть у виконанні Nismo. Японський журнал стверджує, що Nissan поінформував дилерів про припинення випуску суперкара через майбутні проблеми з постачанням деяких деталей.