Експерти WhatCar назвали найпроблемніші сімейні іномарки з пробігом

Експерти закордонного видання WhatCar склали рейтинг найменш придатних для сімейного використання автомобілів із пробігом. Відомі моделі, такі як Audi A3 та Skoda Octavia, потрапили до цього списку, що може вражати українських власників, оскільки ці автомобілі є досить популярними на нашому ринку.

Audi A3 та Skoda Octavia, які спочатку рекламувалися як ідеальні для сімейного використання, здивували експертів недоліком надійності та частими проблемами після великого пробігу. Ці моделі, які зазвичай вважаються надійними та комфортними, опинилися серед автомобілів, з якими власникам краще бути обережними.

Після докладного аналізу технічних характеристик та статистики поломок фахівці виявили, що Audi A3 та Skoda Octavia показують вищий рівень проблем, ніж конкуренти у своєму класі. Недостатня надійність цих моделей може призвести до серйозних фінансових витрат на ремонт.

Отже, під час покупки старого автомобіля для сім’ї власникам варто звертати увагу на результати досліджень експертів. Рейтинг найпроблемніших автомобілів допоможе уникнути несподіваних витрат і проблем у майбутньому, а також забезпечить безпечне та комфортне переміщення усієї родини.

Volkswagen Golf (2020-н.ч.)
Mercedes A-Class з дизельним мотором (2018-н.ч.)
Seat Leon (2020-н.ч.)
Mercedes A-Class із бензиновим мотором (2018-н.ч.)
Opel Astra (2015-2022 рр.)
Skoda Scala (2019-н.ч.)
Mercedes A-Class гібрид (2018-н.ч.)
Kia XCeed (2019-н.ч.)