Як в Україні бронюють Toyota Land Cruiser 300 (Відео)

Відома вітчизняна компанія Reform, яка виготовляє броньовані та спеціалізовані автомобілі, нещодавно презентувала незвичайний Toyota Land Cruiser 300. Це партія машин, яка отримала приховане бронювання із сертифікатом класу захисту ПЗСА-4 та додатковим захистом B6.

По периметру салону встановлено бронекапсулу, виконану за німецькою ліцензією. Є додатковий захист паливного бака, крил, а також критичних вузлів і агрегатів моторного відсіку (АКБ, блоку управління).

У дверних отворах встановлені протиосколкові рамки. За підйомними задніми дверима є ще одні, броньовані дверцята. Бічні двері отримали посилені петлі із конструкційної сталі. Салон розрахований на сім осіб, причому третій ряд сидінь можна складати для перевезення багажу.

Автомобіль захищає від обстрілу з автоматичної зброї калібру 5,45 та 7,62 мм. Машина витримує підрив двох ручних гранат на даху і захищає від вибухових речовин еквівалентом до 10 кг тротилу, які знаходяться в 2 м від автомобіля і в одному метрі від землі.

Toyota Land Cruiser 300 від Reform отримала посилену ходову, включаючи гальмівні диски та супорти, а також спеціальні шини. Машина також оснащена рядом опцій, які є нетиповими для броньованих автомобілів такого класу: електричними склопідйомниками (у передніх дверях), а також системою автоматичного пожежогасіння.

Джерело autocentre.ua