Показали незвичайний спосіб усунути подряпини на авто своїми руками

Простий спосіб усунути проблему без зайвих витрат

Неприємності трапляються з кожним. Навіть найдосвідченіший та найохайніший водій може поставити подряпину на кузові авто. Якщо пошкодження невелике, необов’язково записуватися в автомайстерню того ж дня.

Маленька хитрість допоможе без зайвих проблем приховати подряпину на авто. Лайфхаком поділився в TikTok користувач @yonolotiraria.

Як приховати подряпину на кузові авто

Неглибоку подряпину можна спробувати зафарбувати спеціальним олівцем, який можна купити в автомагазині. Але якщо цього засобу під рукою не виявилося, спробуйте незвичайний спосіб приховати пошкодження.

Для маскування подряпини знадобляться лише два предмети: лак для волосся та тканина. Блогер наносить багато лаку на уражену ділянку автомобіля, а потім протирає тканиною. За лічені секунди подряпина почне зникати, як за помахом чарівної палички.

@yonolotiraria La laca es mágica desde que sigo a @la_ordenatriz y es que menudo disgusto me llevé al ver mi cochecito rozado. Yo que soy fiel a sus consejos e incrédulo a partes iguales probé y… me tengo que rendir a sus pies: ¡funciona! #laca #arañazo #coche #pintura #hazlotúmismo ♬ Calm Down – Rema

Але слід врахувати, що цей метод ефективний тільки в тому випадку, якщо подряпини не проникли до третього шару фарби. За сильних ушкоджень без допомоги фахівців подряпину не видалити.

Джерело telegraf.com.ua