Brabus перетворив універсал Mercedes на стильну «ракету» (Фото)

Тюнінг-ательє покращило всі основні аспекти автомобіля, додавши зовнішні та внутрішні оновлення, а також збільшивши потужність.

В екстер’єрі Mercedes E-Class з’явилися нові компоненти високоякісного поліуретану, включаючи спойлер, що зменшує підйом передньої осі на високих швидкостях, і вставки з інтегрованими ходовими денними вогнями. Чорні хромовані круглі вихлопні труби діаметром 90 мм (3,5 дюйми) доповнюють оновлений зовнішній вигляд.

Brabus також представив набір нових коліс Monoblock Z Platinum Edition, які були встановлені на універсал. Ці 21-дюймові диски з десятиспицевим дизайном взуті у шини Continental SportContact 7 розміром 255/35 спереду та 285/30 ззаду. Крім того, підвіска SportXtra може зменшити дорожній просвіт автомобіля на 15 мм.

Інтер’єр E-Class також отримав оновлення. Brabus пропонує дві різні накладки на пороги з підсвічуванням Brabus, синхронізованим із внутрішнім освітленням. Алюмінієві педалі та велюрові килимки завершують спортивний вигляд салону.

Окрім візуальних змін, Brabus додав потужності. Модель E 220 d з 2,0-літровим турбодизелем тепер видає 227 к.с та 480 Нм крутного моменту завдяки модулю PowerXtra D22. Максимальна швидкість автомобіля складає 243 км/год, а розгін до 100 км/год займає 7,4 секунди.

Ціна на цей дизельний E-Class у Німеччині починається від 64 320 євро, а версія з повним приводом 4Matic – від 67 057 євро. Більш сильний E 450 d 4Matic коштує від 85 466 євро. Brabus поки не оголосив вартість своїх оновлень, але ціна буде доступна на запит.