Презентували прощальну версію Jaguar F-Pace перед повним переходом на електромобілі

Jaguar анонсувала випуск спеціальної версії SUV F-Pace 90th Anniversary Edition, яка стане прощальною перед повним переходом бренду на виробництво електромобілів. Запущений у 2015 році на автосалоні в Детройті, F-Pace швидко став одним із провідних продуктів компанії, з тиражем понад 328 000 одиниць.

Напередодні переходу на електричні технології до 2025 року компанія відзначила 90-річчя з випуском цієї особливої моделі, виключаючи тільки версію SVR. Ця ювілейна модифікація отримала візуальні та функціональні покращення, включаючи нові колісні диски, тоновані шибки, панорамний дах, спортивні сидіння з контрастною обробкою та алюмінієві декоративні елементи. Особливі шильдики, що наголошують на історичній важливості моделі, також додані.

F-Pace 90th Anniversary Edition вже надійшов у продаж та доступний для замовлення на сайті компанії. Хоча точні деталі ціноутворення для ювілейних доповнень не розголошуються, очікується, що вони збільшать базову вартість моделі, що починається з 57 000 доларів.