У BMW показали оновлену родину 3-Series (Фото)

BMW оновила седан та універсал M3. Версії з повним приводом M xDrive збільшили віддачу до 530 кінських сил.

Були представлені рестайлінгові M3 та M3 Touring. Від попереднього покоління машини відрізняються світлодіодними фарами (їхнім малюнком), чорним шильдиком. Остання стала ще й потужнішою, – кажуть експерти.

Рестайлінг двох моделей пройшов без особливих сюрпризів. Зовні моделі змінилися не сильно, в інтер’єрі додали підсвічені дефлектори обдування. Також мультимедійну систему із широкоформатною панеллю оновили до останньої версії 8.5.

Найцікавіше ж знаходиться під капотом новинок. Там у М3 рядний V6 об’ємом 3,0 літри з парою турбованих компресорів. Але варіантів компонування стало три. Базовий седан на механіці має 480 кінських сил. Версія Competition пропонується з автоматом на 510 кінських сил. У топової версії xDrive 530 кінських сил під капотом і 650 нм крутного моменту.

Окремо для автомобілів можна придбати пакет M Carbon. У нього входять композитні вставки в повітрозабірниках та дифузорі, а також корпусах бічних дзеркал. Старт продажів рестайлінгових авто намічено на липень 2024 року. За словами представників BMW, автомобілі добре продаються у Німеччині, Великій Британії, США та Китаї, а також Австралії. Універсали ж популярніші в ЄС.