Блогер створив Mercedes G63 “Гелендваген” із старого Mitsubishi Pajero (Відео)

Mercedes-AMG G 63 надзвичайно дорогий, але блогер із каналу Woodworking Art створив переконливу дерев’яну копію німецького гіганта. Цей майстер раніше робив невеликі моделі з дерева, а потім почав створювати більші копії для дітей. Минулого року він витратив 100 днів на створення Tesla Cybertruck, але G 63 став його найамбітнішим і найвражаючим проектом.

Ентузіаст почав зі старого Mitsubishi Pajero, щоб створити свій власний G-клас. Він повністю розібрав його до голого шасі, зібрав і зварив нову сталеву раму такої ж квадратної форми та пропорцій, як у Mercedes. Шасі та раму пофарбували в чорний колір, після чого розпочався тривалий процес монтажу дерев’яних панелей кузова, вирізаних вручну.

Почавши з Pajero, блогер створив нову сталеву раму, яка точно відповідала формі та пропорціям Mercedes. Далі розпочався монтаж дерев’яних панелей, вирізаних вручну, що надало автомобілю унікального вигляду.

Цей проект демонструє вміння та креативність автора, перетворюючи старий автомобіль у приголомшливу дерев’яну копію Mercedes-AMG G 63.