Вперше продемонстрували нову версію популярного Volkswagen Transporter (Фото)

Volkswagen опублікувала тизер сьомого покоління Transporter, яке надійде в продаж на початку 2025 року. Європейські дилери вже приймають попередні замовлення за ціною 36 780 євро. Альберт Керсінгер, головний дизайнер Volkswagen Commercial Vehicles, заявив, що новий Transporter поєднує елементи шести попередніх моделей з новою інтерпретацією.

Дизайн автомобіля включає форму решітки радіатора від покоління T5 та фари, подібні до покоління T6, що робить його впізнаваним як Transporter. Нове покоління розробляється спільно з Ford і базується на Ford Transit Custom, який дебютував минулої осені.

Гама двигунів, ймовірно, буде такою ж, як у Ford Transit Custom: дизелі потужністю 110, 136, 150 або 170 кінських сил з 6-ступінчастою механікою або 8-ступінчастим автоматом. Крім того, очікуються гібридні та електричні версії, відповідно до останніх тенденцій у автомобільній індустрії.

Цей крок є частиною стратегії Volkswagen щодо оновлення своєї лінійки комерційних автомобілів, включаючи сучасні технології та екологічні рішення. Подальші деталі та характеристики нового Transporter будуть оприлюднені ближче до початку продажів.