Український мандрівник зробив міні будинок на колесах із Renault Scenic (Відео)

Автор YouTube каналу “ПроПоходи” перетворив свій Renault Scenic 3-го покоління на кемпер з місцем для роботи, сну, міні-кухнею та нішами для зберігання речей. Він зазначив, що через комендантську годину подорожувати стало важче, і йому доводилося ночувати в машині, що було некомфортно.

Щоб створити зручне робоче місце, він змінив кріплення пасажирського сидіння, щоб воно поверталося на 180 градусів. Це дозволило створити комфортну зону для роботи з ноутбуком. Зарядний пристрій ноутбука підключається до Ecoflow в багажнику, що заряджається від автомобіля під час руху.

Робоча зона легко трансформується у спальню, достатньо постелити кемпінговий килимок. В авто є спеціальні комірки для одягу, речей та портативна міні-кухня, але автор зазвичай готує на вулиці через небезпеку використання великого вогню всередині.

В багажнику організована велика висувна полиця, яка слугує столом. По різні боки від міні-кухні є зона напоїв. Для сушіння речей є спеціальний шнурок, а поличку для ноутбука можна використовувати як зовнішній обідній стіл. Всі перероблення є зворотними, і Scenic можна повернути до заводського стану за 10 хвилин.

Джерело 24tv.ua