Nissan йде на відчайдушний крок, щоб не закривати заводи компанії

Nissan Motor оголосила, що до кінця року розпочне виробництво електромобілів для свого китайського партнера Dongfeng Motor на заводі в Ухані. Цей крок спрямований на зниження фіксованих витрат і підвищення ефективності заводу, який зараз недозавантажений через падіння продажів, про яке ми нещодавно повідомляли. Виробництво електромобілів для Dongfeng допоможе збільшити коефіцієнт використання потужностей заводу, розрахованого на випуск 260 000 автомобілів на рік.

Наразі Nissan вже виробляє електромобіль Ariya та позашляховик X-Trail на спільному підприємстві з Dongfeng в Ухані. Тепер до них додасться новий електромобіль Zhiyin бренду Voyah від Dongfeng. Це допоможе Nissan зміцнити свої позиції на китайському ринку та забезпечити стабільність бізнесу в регіоні.

Завод в Ухані стане ключовим елементом стратегії Nissan на найбільшому автомобільному ринку світу, навіть попри тимчасову зупинку виробництва на одному з восьми майданчиків у Китаї. Компанія продовжує виконувати свої зобов’язання на китайському ринку.